martes, 5 de febrero de 2013

1r CICLE CURS 2013-2014



EL 1R CICLE I LA DIADA DE ST. JORDI

Els alumnes de primer i segon vem anar a s' Alamera i vem llegir contes a la biblioteca al carrer, vem llegir poemes i textos de Marià Villangómez, vem mirar les parades de llibres i vem anar a jugar al parc de Reina Sofia. Va ser molt divertit!



















ESCACS A L' ESCOLA
 El monitor d' escacs José Manuel Valero (pare de Luisa Valero de segon curs) ha vingut a l' escola a explicar-nos com es juga a escacs. Ha fet el taller a tots els cursos, des de  1r a 6è i ha sigut molt interessant. Els tallers continuaran el pròxim dilluns 29 d' abril. També ens ha informat que l' associació d' escacs ens ha regalat 5 taulers amb les seves peces corresponents. I  convida a tothom que vulgui, a assistir gratuïtament , a les seves classes d' escacs tots els dimarts de 19h a 20h a l 'escola Portal Nou.Moltes gràcies, José Manuel!














LA CLASSE DE SEGON A L' HORT
Amb l' ajuda del professor Frank hem plantat tomateres, pebreres i carbassons.Les patates ja estan naixent i les faves que vem plantar ja han donat els seus fruits. Hem sortejat la collita de faves.Ha sigut molt divertit!










EL PRIMER  CICLE  VA AL BULEVARD
 La classe de primer i segon curs s' ho varen passar d' allò més bé al bulevard.









CRESPELLS PER SETMANA SANTA
Les classes d' educació infantil 3, 4, 5 anys ens van convidar a  fer crespells.També va venir la classe de 4t. Vem fer de cuiners i va ser molt divertit.A més a més van quedar boníssims!










LA CLASSE D' ED. INFANTIL 5 ANYS A LA CLASSE DE 2N
Els alumnes de la classe d' educació infantil ens van explicar el seu projecte dels cavallets de mar. Ho van fer molt bé i ens van ensenyar coses que no sabiem.







VISITA DE LA CLASSE DE 5é a 2n
Vem convidar a la classe de 5é a explicar-nos el seu projecte ja que en el nostre llibre de medi sortien temes molt pareguts.Va ser molt interessant, ens van explicar moltes coses.










JOCS AMB LA PISSARRA DIGITAL A 2N
Ens agrada molt  la pissarra digital la utilitzem per jugar al memory, fer trencaclosques, practicar l' escriptura i moltes coses més.











LES TAULES DE MULTIPLICAR A 2N
A la classe de segon ja estem aprenent les taules de multiplicar.Són molt divertides les taules de multiplicar de Miliki, les podeu buscar per internet.









 L'AMIC LECTOR DE LA CLASSE DE 2N
Treballem juntament amb la classe d' educació infantil de 4 anys per millorar la lectura i fer amics nous.













 EXPOSICIONS ORALS A LA CLASSE DE 2N

Quan tenim algun tema interessant ho exposem davant els nostres companys, hem parlat del cos humà, de fòssils,de papiroflexia, de poemes...



















TALLER DE LLENGUA A LA CLASSE DE 2N

Per  aprendre llengua estem fent: tallers de felicitacions, de contes, de poemes, de cartes de restaurant, de rimes...











TALLER DE COLLARETS A LA CLASSE DE 2N

Per Nadal vem fer un taller de collarets, va ser molt divertit i aquí podeu el resultat final.










VISITA A 2n  DE LA CLASSE DE 6é
La classe de segon estava molt interessada en els treballs dels alumnes de 6e que tenien exposats al passadís aixi que els vem demanar si podien venir a explicar-nos com ho havien fet.Ens vem quedar impressionats i els hi vem fer moltes preguntes!












LA CLASSE DE SEGON FEM UN PROJECTE SOBRE ELS DOFINS
 Primer fem les preguntes que ens interessen, busquem la informació per grups,passem la informació a ordinador, la dibuixem en un mural,  i exposem el nostre mural davant els nostres companys que després hauran de fer una fitxa sobre el tema explicat.










PLANTANT FAVES I CEBES A L' HORT
El professor Frank ens va explicar com plantar llavors de faves i cebes en un pot de iogurt i les vem tenir a la classe fins que ja van crèixer prou per transplantar-les a l' hort.Va ser molt divertit!










No hay comentarios:

Publicar un comentario