miércoles, 5 de marzo de 2014

1R CICLE: CURS 2013-2014

DALT VILA : DESCOBRINT ELS PIRATES

La classe de primer i segon vem visitar el museu Madina Yabisa de la Plaça de la Catedral i vem aprendre molt d' Eivissa . La nostra guia Lola ens va explicar moltes coses interessants, entre elles, com els pirates atacaven Dalt Vila. Vem fer un recorregut pels baluards i vem acabar al pati d' armes, on ens vem poder provar les armadures i tocar les armes. Va ser molt interessant!














DIJOUS LLARDER

La classe de primer i segon ens vem disfressar, vem esmorzar tots junts truites i moltes altres coses!.Va ser molt divertit, vem ballar i vem cantar!











VISITA AL BETLEM DE L' ESGLÈSIA DE SANT TELM

La classe de primer i segon vem visitar el betlem, el mossèn ens va explicar moltes coses i també vem fer un petit teatre.Va ser molt interessant.






TRENCADA DE FRUITS SECS

La classe de primer i segon vem celebrar Tots Sants fent una trencada de fruits secs al Bulevard Abel Matutes.Vem compartir els nostres fruits secs  i també vem jugar al parc.Va ser molt divertit!



 VISITA A LA FIRA DE BESTIAR DE CAN CAUS
Els alumnes de primer i segon curs hem visitat la fira de Bestiar de Can  Caus i hem vist cavalls, vaques, cabres, ovelles, coloms, pardals , maquinària agricola i parades d' artesans. Al finalitzar la visita ens han convidat a un suc de fruita. I tot seguit hem anat al parc de Santa Gertrudis.Ens ho hem passat molt bé!








LA CLASSE DE PRIMER

La classe de primer tenim moltes ganes d' aprendre a llegir i treballem molt cada dia però també tenim temps per jugar!











"SCIENCE" A PRIMER

La professora Mònica Pascual ens fa la classe de medi en anglès.Ens encanta com ho fa! Ens ho passem molt bé! Science is funny!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario